2014. február 12.

Indul a Napló különkiadása

Új infotainment műsorral jelentkezik február 23-tól a TV2. Az Élet újra című riportmagazin a Napló különkiadásaként vasárnaponként kerül képernyőre.

Új infotainment műsorral jelentkezik február 23-tól a TV2. Az Élet újra című riportmagazin a Napló különkiadásaként vasárnaponként kerül képernyőre.

Az Élet újra című új riportmagazin vasárnaponként 17 órakor kerül képernyőre. A Napló csapatának műsora hétről hétre három sorsot mutat be, három riportalanyt, akik életük egy-egy szeletében megakadtak, és segítségre van szükségük a továbblépéshez. Az Élet újra szereplői nem csak mesélnek élethelyzetükről, hanem szakértők segítségével megpróbálhatnak javítani is azon: profi támogatót kapnak maguk mellé, egy coach-ot, aki szaktekintélye saját területének.

A műsor három szakértője - Ábri Judit a munkavállalásban, Soós Viktória a szerelmi kérdésekben, Hajnal Géza a pénzügyekben - kimozdítja a holtpontról a heti esetek főszereplőit, a nézők pedig használható tanácsokat, ötleteket kapnak ahhoz, hogy saját sorsukon javítsanak.

Címkék: tv2 napló

Legendás rockerek A Dal színpadán

2 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

2 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.