2012. november 16.

Indul a Stahl TV

A FEM3 képernyőjén indul a Stahl TV, mely Stahl Judit ajánlásával kezdő és gyakorlott konyhatündérek számára kínál programokat.

November 26-tól a FEM3 képernyőjén elindul a Stahl TV, amely hétköznap délutánonként, Stahl Judit ajánlásával kezdő és gyakorlott konyhatündérek számára kínál tematikus programokat.

Minden hétköznap 15-19 óra között olyan tematikus gasztroblokkal jelentkezik a megújult FEM3, melyet Stahl Judit válogatott össze a nézőknek. A műsorvezető tíz éve cserélte a híradózást fakanálra, és több mint háromszáz saját adás után úgy érzi, elég időt töltött a konyhában, hogy most ő válogassa össze az „alapanyagokat” a nézők számára egy több órás gasztronómiai utazáshoz. Mindez egy speciális együttműködés keretében valósul meg a TV2 Csoport női csatornáján.

- Olyan műsorokat gyűjtöttem össze, melyek nemzetközi viszonylatban is trendinek, újszerűnek számítanak a gasztronómiai műsorok között. Számos ismert sztárszakács feltűnik majd, de nem ez volt az egyetlen szempont a műsorblokk összeállításánál, hanem az is, hogy jót és izgalmas módon főzzenek – árulta el Stahl Judit.

A FEM3 ígérete szerint egyedi arculattal képernyőre kerülő műsort Stahl Judit közreműködésével készült, különleges promók vezetik majd fel. A műsorblokk havonta új műsorokkal, új témákkal, mindig változatos tartalommal jelentkezik majd. Az első hetek műsorblokkjának kezdő eleme a 15 órakor kezdődő ÖT-letes finomságok, ahol minden epizódban adott 5 hozzávaló, melyből többféle könnyen elkészíthető étel készül. 15:35-től látható A mesterszakács titkai című sorozat: az elismert amerikai televíziós szakács, Anne Burrell leghíresebb műsorának segítségével bárki megtanulhatja elkészíteni kedvenc éttermi ételeit - a saját konyhájában. 16 órától a Torták ásza, Duff Goldman veszi át az uralmat a konyhában. Duff Baltimore legnevesebb édességgyárának büszke tulajdonosa, aki csapatával a cukrászat remekműveivel kápráztatja el a csodás tortákért rajongó vendégkörét. 17 órától még mindig az édes élvezeteké a terep. Az Esküvői tortacsodák epizódjaiban a cukrászat nagymesterei olyan remekműveket varázsolnak az esküvői asztalra, amelyek a menyasszonyi torta kreatív újraértelmezései. 18 órakor kezdődik a Muffinozók, melyben két üzletasszony, Heather és kolléganője, Lori igyekszik felvirágoztatni édességboltjuk esküvői részlegét.

Címkék: stahl fem3