A Mozi+ ráadásul jó helyzetből startol a piacon, hiszen egy már létező csatorna, a PRO4 átpozicionálásával jön létre.

A vadonatúj filmcsatorna a teljes család számára biztosít szórakozást, tévépremierekkel és közönségkedvenc filmekkel. Az igazi moziélmény érdekében, az indulás hetében megszakítás nélkül láthatják a nézők a 21 órás filmeket. . olvasható a Mozi+-ról TV2 sajtószobájában megjelent közleményben.

A kábeloffenzívát szinte napra pontosan egy hónapja jelentette be Fischer Gábor, a társaság kábelportfoliójának programigazgatója. Akkor összeg említése nélkül azt mondta: az elmúlt másfél évtized legnagyobb programfejlesztését hajtja ezzel végre a társaság, amely jól célzott, világos stratégiával rendelkező adóvá teszi valamennyi televízióját.

Közölte: a Super TV2-t a televíziós piac harmadik számú szereplőjévé akarják tenni, a csatornán ősztől naponta négyórányi saját gyártású tartalmat, show-műsorokat, fikciós alkotásokat kínálnak, valamint jelezte, hogy egy később bejelentendő "nagyon komoly beruházást" is elindítanak.

Hozzátette: Isaura TV néven telenovella-adót indítanak, új gasztrocsatornájuk a Chili TV lesz; elindul a Zenebutik, a Joy TV életmód-csatorna, a FEM3-at Prime TV néven pozícionálják át, jön a meséket kínáló Kiwi TV, a PRO4 pedig átalakulása után "elképesztő mennyiségben vásárolt" mozifilmeket kínál, valamint nemsokára bejelentenek két újabb csatornát. (Pár nappal később megjelent információ szerint ezek a hazai sportkínálatot erősítenék.)

Az igazgató akkor közölte: az első fejlesztési ütemet még az idén újabb követi portfóliójukban. Hozzátette: a TV2 átalakítás alapvetően rendezi át a magyarországi televíziós piacot.

Tovább szólhat az Érd FM 101,3

2020. október 22.

Hét évvel meghosszabbította az Érd FM 101,3 rádiós jogosultságát a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa. A testület további döntéseket is hozott e heti ülésén.