2017. április 21.

Indul a TV2 új bulvárműsora

Új bulvármagazint láthatnak a nézők a TV2 műsorán vasárnap 17.25-től. A Ripost műsorvezetői Köböl Anita és Istenes László lesznek.

A heti rendszerességgel jelentkező műsor a Ripost Média brandje. A műsorvezető-páros Köböl Anita és Istenes László lesznek, akik elárulták: saját véleményüknek is hangot adnak majd a bulvárhírekkel kapcsolatban, és régi szakmai ismeretségükből fakadóan a csipkelődés sem marad el.

„Izgalmas külföldi hírekről számolunk be egy minőségi bulvármagazinban, de a hazai témákhoz is jó érzékkel nyúlnak a szerkesztők" – mondta Istenes László a Fem3Café pénteki adásában.

A Ripost! első adásában többek között Gesztesi Károllyal láthatnak a nézők egy felkavaró, exkluzív interjút, amelyben őszintén vall az elmúlt időszakról, és arról a küzdelemről, amit azért folytat, hogy egyenesbe hozza az életét.

 

Több darts a Sport1-en

5 perce

Minden nyáron Blackpoolban gyűlnek össze a világ legjobb darts-osai, hogy megvívjanak a World Matchplayen. A Sport1 nézői végigszurkolhatják a kilencnapos viadalt.

Fejlesztőcéget vett a Viber

16 perce

A Rakuten Viber felvásárolta a Chatter Commerce-t – a világ első online vásárlást segítő billentyűzetének fejlesztőcsapatát. A befektetés a Viber felhasználói számára új közösségi és online vásárlási élményt kínál.