2017. április 21.

Indul a TV2 új bulvárműsora

Új bulvármagazint láthatnak a nézők a TV2 műsorán vasárnap 17.25-től. A Ripost műsorvezetői Köböl Anita és Istenes László lesznek.

A heti rendszerességgel jelentkező műsor a Ripost Média brandje. A műsorvezető-páros Köböl Anita és Istenes László lesznek, akik elárulták: saját véleményüknek is hangot adnak majd a bulvárhírekkel kapcsolatban, és régi szakmai ismeretségükből fakadóan a csipkelődés sem marad el.

„Izgalmas külföldi hírekről számolunk be egy minőségi bulvármagazinban, de a hazai témákhoz is jó érzékkel nyúlnak a szerkesztők" – mondta Istenes László a Fem3Café pénteki adásában.

A Ripost! első adásában többek között Gesztesi Károllyal láthatnak a nézők egy felkavaró, exkluzív interjút, amelyben őszintén vall az elmúlt időszakról, és arról a küzdelemről, amit azért folytat, hogy egyenesbe hozza az életét.

 

Kémikus tematikus nap a Da Vinci TV-n!

8 órája

Szeptember 21-én szombaton délután a kémia varázsát hozza el a gyerekek számára a Da Vinci TV. Szó lesz mindenről, amit az anyagok változásaival foglalkozó természettudománnyal kapcsolatban tudni lehet.