2014. november 07.

Indul az Attraktor

November 14-étől kerül képernyőre a Discovery-n.

November 14-étől kerül képernyőre a Discovery-n.

Ez lesz a Discovery Channel első magyar gyártású produkciója. Az Attraktort a 2008 óta azonos néven futó webvideó-sorozatot gyártó indexes csapat, azaz Magyarósi Csaba és Mesterházi Dávid készítik. A tízrészes műsorban különleges járműveket és extrém építményeket mutatnak be, a magyar piac mellett Csehországban és Szlovákiában is.

"Az a törekvésünk, hogy a Discovery Channel közelebb kerüljön a kelet- és közép-európai nézőkhöz. A régióban több sikeres helyi témájú műsort is sugároztunk már, most pedig a magyar nézők számára is kínálunk helyben gyártott tartalmat. Ugyanakkor meg kell őriznünk azt a nemzetközi nézőpontot, amelyet a nézőink egyébként szeretnek, és amire a modellünk épül. Az Attraktor csapata ilyen tartalmat készített. Nagy izgalommal várjuk a premiert" – mondta Olgierd Dobrzyński country manager.

A Time és a Bloomberg újságírója a Times élén

10 órája

Az Egyesült Államok legbefolyásosabb sajtótermékei közé tartozó gazdasági hírügynökség, a Time és a Wall Street Journal volt vezető szerkesztőjét, Norman Pearlstine-t ültette a lap főszerkesztői székébe az új tulajdonos.

Újságot ad ki a Facebook

11 órája

Miért dönt úgy a legnagyobb közösségi hálózat, hogy a print piacon is megveti a lábát?