2014. november 04.

Indul az RTL orvosi talkshow-ja

November közepétől kerül képernyőre a Dr. Tóth.

November közepétől kerül képernyőre a Dr. Tóth.

November 17-étől hétköznap délutánonként kerül képernyőre a Dr. Tóth. Az RTL Klub közlése szerint igaz történetekkel, hétköznapi betegségekkel foglalkoznak a Dr. Tóth Tamás vezette műsorban. A talkshow az amerikai The Dr. Oz Show magyar változata.

"Az egészségügyi talkshow-ban mindenki választ kaphat az őt érdeklő és érintő kérdésekre. Ráadásul mindezt közérthető módon magyarázom el szakértők segítségével és a közönség bevonásával, sokszor látványos illusztrációkat használva. Fontos az egészségünkről tabuk nélkül beszélni, éppen ezért sokféle témát érintünk majd. Biztatni is fogom a nézőket arra, hogy forduljanak orvoshoz, hiszen a felismerés, a gyógyulás mellett a megelőzés és a szűrések is rendkívül fontosak" - mondta el az orvos-műsorvezető.

Új rekord a Sport TV-n

3 órája

November 17-én és 18-án összesen 8 magyar érdekeltségű kézilabda Bajnokok Ligája- és EHF-kupa mérkőzést közvetít a csatorna.

Visszatér Kálmán Olga

4 órája

Új közéleti műsor indul az N1TV-n Saller néven, amelynek első adásban Kálmán Olga, Havas Henrik, Bencsik Gábor, Para-Kovács Imre, Gulyás Balázs és Balogh Gábor szerepel majd.