2018. február 15.

Influencer mentorprogramot indított az Armadillo

Influencerek.hu névvel influencer ügynökséget indított az Armadillo Kreatív Ügynökség.

„Nagy a k@&#s az influencer piacon, ami hosszú távon fenntarthatatlan, valamint nem a reklámszakmai minőséget, hanem a mennyiséget szolgálja” – mondja Arany Gábor, az Armadillo Kreatív Ügynökség operatív igazgatója arra utalva, miért indított az ügynökség influecner divíziót, vagy ahogy ők hívják: influencer mentorprogramot, amelynek saját weboldalt is készítettek influencerek.hu néven.

Az Armadillo szakembere szerint a ma népszerű egyik nap az egyik márkát, a másik nap a másik márkát „vallom magaménak” gondolkodás nem csak az influencert teszi hiteltelenné, a márkát is, és ezen a megbízóknak bizony el kell gondolkozni.

Az ügynökség az elmúlt fél évet kutatással és saját program kidolgozásával töltötte, amelynek eredményeként saját influencer-programot hozott létre, amelyben a hitelesség fontosabb, mint a túltolt reklám. Az influencerek.hu csapatához tartozó influencerek folyamatos képzésben részesülnek, megtanulják, hogyan kell etikusan és jogilag is rendezett keretek között használni a közösségia-média platformot. Az ügynökség mindenben segíti az influencereket, képzéseket tart, és az imidzsüket is tudatosan építik.

Az influencer üzletág élére az ex Coca-Cola-s Sass Danit igazolták le. Sass Dani karrierje építését a Coca-Cola Magyarországnál kezdte, ahol évekig felelt – többek között - a Student Programért. Munkásságát – melynek szintén részét képezték a fesztiválmegjelenések, valamint a Coke&Meal platform fejlesztése – több szakmai elismeréssel is jutalmazták. A Coke Ugró1etem ötlete – mely a testmozgás fontosságát hangsúlyozza - 2014-ben Social Media Best Practice elismerésben részesült. A szintén mozgásra buzdító Pulse kezdeményezést pedig bronz pengével jutalmazták a speciális BTL megoldások kategóriájában. Sass Dani mindeközben gasztronómiai karrierjét is egyengette. A Konyhafőnök döntős helyezését követően tervszerűen építette közösségi platformjait és mindvégig meghatározó képviselője maradt a gasztronómiai életnek. 2017-ben a Viasat3 felkérte az Ide süss! című gasztroreality műsorvezetésére, melyben Hajós Andrással közösen a sütemények birodalmába kalauzolják a nézőket.

„Csapatunkat olyan, számunkra kedves influencerek alkotják, akik a saját közegükben népszerűek, elismertek és nem futószalagon gyártják a tartalmakat. Hiszünk abban, hogy a mennyiség soha nem lehet méltó ellenfele a minőségnek” – mondta a frissen kinevezett influencer üzletágvezető, Sass Dani.