2016. október 05.

Infotainment portált indított az IKO Digital

A személyre szabott hírszolgáltatást kereső felhasználók felé kívánnak nyitni.

Szórakoztatva informáló tartalmakat kíván a magyar olvasók elé tárni a jövőben a Nuus.hu, az IKO Digital Kft. legújabb oldala. A szájt célcsoportját azok a fiatal hírfogyasztók adják, akik a világ dolgaival eleve tisztában vannak, és gyorsan megszerezhető pluszinfókat keresnek.

A kulcsszó a tudatosság: a szájton a felhasználó bejelentkezés után maga válogathatja össze az őt érdeklő témákat, így mindig képben lehet a számára fontos területek történéseivel, és a háttérben egy algoritmus segíti a mind pontosabb tartalom ajánlását.

Az új szájttal az IKO Digital online hírpiaci portfóliója bővült, ennek pedig a tudatos, modern gondolkodású felhasználókat célzó hirdetők is örülhetnek. Ők a fintech megoldások aktualitásait feldolgozó Fintechradar.hu mellett most már a Nuus.hu felületén is közvetlenül érhetik el potenciális ügyfeleiket az IKO Digital Sales csapata segítségével.

Kezdő youtuberek számára hirdet pályázatot a BugTV

16 perce

A BugTV, a Klikkmánia cégcsoport YouTube marketinggel és csatorna menedzsmenttel foglalkozó üzletága „I. BugTV – Youtuber akarok lenni!″ címmel pályázatot hirdet a jövő videós tehetségei számára.