2010. október 28.

Ingyen Google TV

Lehullott a fátyol: most már tudni, miért gyűjtötte maga köré a Google TV alkalmazások iránt érdeklődő fejlesztőket az eszközt gyártó Sony.

Lehullott a fátyol: most már tudni, miért gyűjtötte maga köré a Google TV alkalmazások iránt érdeklődő fejlesztőket az eszközt gyártó Sony.

Az amerikai cégóriás ugyanis most bejelentette: sajátos módon fogja bátorítani az alkalmazásokon dolgozó független programozókat: tízezer tévés eszközt oszt ugyanis szét közöttük. Az azonban feltétel, hogy a nyertesnek az Egyesült Államokban kell élnie. A kikötés minden bizonnyal összefüggésben áll azzal, hogy másfél hete ott kezdték meg a szettek értékesítését.

Két hete számolt be portálunk arról: külső forrásból turbózná fel alkalmazás-raktárát a Sony, amely épp akkor jelentette be, megkezdi a Google TV „fogyasztására” alkalmas tévékészülékei és Blu-ray lejátszói árusítását. Az óriáscég akkor a kapcsolódó alkalmazások fejlesztőihez fordult - de komótosan.

Regisztrált tagjaink számára a közeljövőben izgalmas hírekkel szolgálunk a Sony internettévével kapcsolatban. A jövőben nézzen vissza több extráért, így képekért, példákért, ötletekért és trükkökért, amelyek segítik izgalmas új alkalmazások megalkotásában – hívogatta akkor a fejlesztőket a cég e célnak szentelt oldala. Könnyen ígérhettek további izgalmakat az oldal kezelői, hiszen a belépők egyetlen lehetősége akkor a regisztrálás volt.