2011. január 24.

Ingyen kell az újság

Üzleti sikernek tűnik az ingyenes napilap Franciaországban: az ország e szegmensben piacvezető médiumát további húsz nagyvárosban készülnek bevezetni.

Üzleti sikernek tűnik az ingyenes napilap Franciaországban: az ország e szegmensben piacvezető médiumát további húsz nagyvárosban készülnek a tavaszig bevezetni.

Miközben a francia fizetős napilapok egymás után drágítanak, ellensúlyozandó eladott példányszámuk csökkenését, a 20Minutes című kiadvány már több mint 2,7 millió olvasót mondhat magáénak az Epiq médiafigyelő szolgálat adatai szerint.

A tervek szerint tavaszig az eddigi 12 francia nagyváros után további húsz nagyobb településen jelenik meg, minek köszönhetően 3,5 millió ember kezébe juthat el. Ezzel kiemelkedően a legnagyobb ilyen lappá válik a francia nyelvterületen Európában.

A 20Minutes Franciaországban évek óta az első helyen áll "műfajában", az életkorilag aktív lakosság 70 százaléka olvassa, s a francia nagyvárosok több mint 80 százalékában lesz elérhető március közepétől.

A 2002 márciusában elsőként Párizsban megjelentetett bulvár formátumú napilapot a Schibsted és a Ouest France Group adja ki, azóta megjelent Svájcban (franciául és németül), valamint Spanyolország több nagyvárosában is. Oldalain az országos hírek mellett megjelenési körzetének hírei is olvashatók.

Kódolatlan VIASAT 3 közel egy hónapon át

2 órája

Március 25. és április 22. között a VIASAT3 műsorait kódolatlanul érhetik el a nézők a MinDig TV több, mint 750 ezer felhasználóval rendelkező kínálatában és a mindiGO TV felületén is.