2016. május 31.

Ingyenesen elérhető lifestyle magazin indult

A NoPrint Magazin egyaránt foglalkozik az életmód, a film, a képzőművészet, a gasztrokultúra, a divat, az üzlet, az autók és az utazás témakörével.

Amikor a NoPrint Magazin megszületett, a repülőgépek fedélzeti újságai szolgáltak mintaként, amelyek esetében nem lehet tudni, ki fogja olvasni, nő vagy férfi, ezért nemi elkötelezettség nélkül igyekszik szórakoztatni, informálni mindenkit.

"Az Élet, mindannyiunk élete egy hatalmas mozaik, ami több millió darabból áll. Vannak olyan részei, amit készen kapunk, és amire valós behatásunk nincsen, másokat azonban mi magunk illeszthetünk bele a mindennapjainkba, és valljuk be, életünk minősége többek között ezeken a darabkákon is múlik" - írják.

"Azt valljuk: minden téma lehet érdekes, és érdekesen minden lehet téma. Tudjuk, hogy manapság az idő az, amiből mindenkinek egyre kevesebb van. A munka, a háztartás, a napi hajsza miatt alaposan meg kell válogatnunk, hogy azt a kevés szabadidőt, ami megadatik, mire is használjuk fel. Ezért hálásak vagyunk mindenkinek, aki szán ránk időt, és igyekszünk tartalmas, érdekes, szórakoztató, vagy éppen pihentető írásokkal viszonozni a bizalmat" - teszik hozzá.