Az társaság bejelentette, hogy a felhasználók mostantól követhetnek specifikus hashtageket a platformon – olvasható a socialmediatoday.com-on.

 

„Követni egy hashtaget olyan, mint követni egy barátot.

Kezdésnek keress egy számodra érdekes témát vagy koppints rá egy hashtagre bármely kép alatt. Releváns hashtageket fogsz látni a kereső felületen, amelyekhez ajánlott fiókok csatlakoznak. Ha találsz egy olyat, amelyet kedvelsz, akkor nyisd meg a hashtag oldalt és koppints a követés gombra. Onnantól kezdve látni fogod a top bejegyzéseket és a legújabb story-kat. Bármikor kikövethetsz egy hashtaget” - magyarázta a folyamatot a cég.

A portál szerint, az új funkció kiszélesíti az Instagram adta lehetőségeket. Természetesen lesznek olyan bejegyzések, amelyek az Explore felületen is megtalálhatók, de ez több relevanciát ad a tageknek és lehetőséget biztosít számos közösségnek.

Hozzáteszik, hogy nehéz megítélni, hogy mennyit fog a felhasználói élményhez hozzátenni az új bővítmény, de az Instagram szemszögéből mindenképp fontos a felhasználók érdeklődését fenttartani az alkalmazás iránt.

A cikk szerzője Béres Máté

Nézze meg Béres Máté teljes profilját a Ki Kicsoda? oldalunkon.