2014. október 07.

Integrált kommunikációs akció a Telenor Hipernet Napján

Aktív média- és közösségimédia-támogatás mellett 8000 személyes találkozó keretében is népszerűsítették a szolgáltatást.

Aktív média- és közösségimédia-támogatás mellett 8000 személyes találkozó keretében is népszerűsítették a szolgáltatást.

A Telenor minden évben lehetőséget ad összes munkatársa számára, hogy az előfizetőkkel és a versenytársak ügyfeleivel kötetlen formában, személyesen találkozzon az úgynevezett Hipernet Napon. Idén ötödik alkalommal, szeptember 25-én a mobiltársaság dolgozói 18 frekventált budapesti helyszínen és 5 vidéki nagyvárosban várták az ügyfeleket az erre a célra kialakított standoknál.

A nap folyamán összesen 8.000 Telenor előfizető mondta el véleményét, osztotta meg tapasztalatát a mobiltársaság szolgáltatásairól, a munkatársak így jobban és közvetlenebb módon ismerhették meg az ügyfelek valós igényeit és válaszolhattak kérdéseikre.

A Hipernet Nap fontos célja volt, hogy a gyors mobilnetezés élményét mind több emberrel megismertessék, ezért minden belföldön tartózkodó, internetszolgáltatással rendelkező Telenor-ügyfél számára ingyenes volt az internetezés, valamint kipróbálhatták a Deezer Premium+ szolgáltatást is.

A Class FM a Hipernet Nap budapesti központi helyszínéről, az Allee Bevásárlóközpontból közvetítette aznapi kívánságműsorát, a hálózat gyorsaságát pedig egy játékos vetélkedő keretében demonstrálták. A nap eseményeinek beharangozásában és közvetítésében kiemelt szerepet kaptak a Telenor közösségimédia-csatornái, így az ügyfelek a Facebookon, a Google+-on és az Instagramon is az események részesei lehettek.

A nap a vállalat belső kommunikációjában is kiemelt szerepet kapott. A Telenor Magyarország kezdeményezése nemzetközi szinten is elterjedt, így 2012 óta minden Telenor leányvállalat megszervezi a maga ügyfélközpontú munkatársi napját.