2011. június 10.

Internetes ügyfélszolgálatot indít a XII. kerület

Június közepétől él az önkormányzat online ügyfélszolgálata, és ez havi 20 ezerbe kerül a testületnek.

Június közepétől él az önkormányzat online ügyfélszolgálata, és ez havi 20 ezerbe kerül a testületnek.

Ingyenesen használható internetes ügyfélszolgálatot vezet be a hegyvidéki önkormányzat, közölte Pokorni Zoltán polgármester az MTI-vel. A kerület lakói 2011. június 14-től intézhetik ügyeiket az online felületen keresztül.

Elsőként a helyi adóigazgatási, építésigazgatási, városgazdálkodási, vagyongazdálkodási és általános igazgatási irodák munkatársait lehet elérni a neten. A kerületiek előzetes időpontot egyeztethetnek a személyes ügyintézésre,  illetve az operátor itt küldi át a szükséges formanyomtatványokat is.

Pokorni Zoltán közlése szerint a szolgáltatás üzemeltetése havi 20 ezer forintba kerül az önkormányzatnak. A hegyvidékiek díjmentesen, regisztráció nélkül vehetik igénybe az ügyfélszolgálatot.

Címkék: e-kormányzat

Megérkezett a Cinemax Pak a UPC kínálatába

2018. augusztus 16.

Az egyedi Cinemax és Cinemax 2 csatornák a legismertebb filmeket és sorozatokat, a legnépszerűbb színészeket, valamint a legjobb történeteket hozzák el a világ minden tájáról.

„Kiment a divatból, amit csináltam harminc évig″

2018. augusztus 16.

Az InfoRádió műsorvezetője, Hlavay Richárd több évtizedes újságírói pályafutás után markáns karrierváltást vitt véghez, amelyről beszélt is a Digital Hungary-nek adott interjújában.