2012. január 16.

Iráni reklámzavarás

Nem tetszik a hivatalosságnak, ezért zavarják Iránban az al-Dzsazíra vételét. A katari hírcsatorna pedig önfényezésre használja a konfliktust.

Nem tetszik a hivatalosságnak, ezért zavarják Iránban az al-Dzsazíra vételét. A katari hírcsatorna pedig önfényezésre használja a legújabb konfliktust.

Az al-Dzsazíra kérésére bemért zavaróállomások egyike Teherán közelében, a másik a perzsa állam északnyugati részén található. Megjegyzik: az utóbbi hónapok során több államban is volt hasonló problémájuk.

A tavalyi "arab tavasz" idején több államban is érte bírálat az adót azért, ahogyan az eseményeket tálalta. Az Irán térségbeli szövetségesének számító Szíria illetékesei ma is rendszeresen bírálják keményen a csatornát azért, amilyen mélységben foglalkozik az országban zajló véres eseményekkel.

"A történtek csak megerősítenek bennünket abban az elkötelezettségünkben, hogy a hét minden napján, napi 24 órában szórjuk a térségben díjnyertes műsorunkat" – teszi hozzá az al-Dzsazíra közleménye.

Tippek az e-mailes átverések kivédésére

1 órája

A Telenor Magyarország is szembesült azzal, hogy a cég nevével visszaélve, csalók hamis fizetési felszólítást terjesztenek e-mailben, és így pénzt vagy személyes adatokat próbálnak kicsalni az emberektől.

A Bermuda-háromszög rejtélye a Spektrumon

2 órája

Számtalan tudományos és misztikus magyarázat napvilágot látott már, de mai napig nem lehet biztosan tudni, hogy mi történt a területen eltűnt repülőgépekkel, hajókkal, és a több száz főnyi személyzettel - áll közleményben.