2011. február 16.

Iskolai reality és társadalmi célú szappanopera lesz az m2-n

A majdani gyerekcsatorna intendánsa nagy vonalakban közölte, milyen műsorstruktúrára lehet számítani a hétköznapokon.

A majdani gyerekcsatorna intendánsa nagy vonalakban közölte, milyen műsorstruktúrára lehet számítani a hétköznapokon.

Ekészült az őszi indulásra tervezett műsortstruktúra, jelentette be blogján Süveges Gergő, a gyermek- és ifjúsági csatornává átalakítandó m2 intendánsa. Egyelőre csak a műsortípusok vannak meg, a címek és a képernyősök nem, ezeket később ismerteti, ahogyan a hétvégi műsorrendet is, mivel a mostani bejegyzés csak a hétfőtől péntekig tartó sávra vonatkozik.

A műsorrend a tervek szerint minden hétköznap ugyanúgy fog festeni, s az intendáns jelezte, ezek még csupán tervek, amelyek módosulhatnak. Az erre való utalás nem véletlen, hiszen például eredetileg március 15-re terveztek egy olyan "bemelegítő" napot, ami előrevetíti, hogy ősztől mire számíthatnak a nézők, ám ezt gyereknapra tolták, vélhetően forráshiány miatt.

A leírtakból kiderül, reggel 6-kor animációs filmekkel kezdenek, az éjjeli zene után, lesz "felnőtt híradó" és több meseblokk. Emellett interaktív, "bevonó" műsorokat is terveznek, ahogy egy, a régi Családi körre hajazó program is visszatérhet. A valóságshowk rajongói iskolai realityt, a sorozatfüggők pedig társadalmi célú szappanoperát nézhetnek.

Címkék: MTV gyerekek

Tovább szólhat az Érd FM 101,3

2020. október 22.

Hét évvel meghosszabbította az Érd FM 101,3 rádiós jogosultságát a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa. A testület további döntéseket is hozott e heti ülésén.