2013. szeptember 23.

Ismét Viacom-csatornák a Digi kínálatában

A lépés a magyar mellett a román piacot is érinti.

A lépés a magyar mellett a román piacot is érinti.

Megállapodást kötött a magyar és a román piacra vonatkozóan a Viacom és a Digi TV. Ennek nyomán a két piacon a Comedy Central, a Comedy Central Extra és a Nickelodeon válnak elérhetővé a szolgáltató kínálatában.

A megállapodás nyomán a Comedy Central lefedettsége 30 százalékkal nő Magyarországon, míg Romániában a Comedy Central Extra közel 3 millió új háztartásban lesz fogható. A Nickelodeon októbertől Romániában még 3 millió, a magyar piacon pedig további közel 500 ezer háztartásban válik elérhetővé.

"Tapasztalataink szerint a Comedy Central, a Comedy Central Extra és a Nickelodeon, bár jól körülhatárolt célcsoportnak szólnak, igen széles körben elterjedt és népszerű csatornák. Mindhárom csatorna dinamikusan fejlődik, a gyorsan növekvő közönség pedig tartósan és stabilan marad a tévéadóknál. Ez számunkra is fontos szempont egy kereskedelmi együttműködés megkötésekor, hiszen a legfőbb célunk a legértékesebb és legnépszerűbb tartalmak eljuttatása ügyfeleink részére" - nyilatkozta Kállai Annamária, a Digi marketing és kommunikációs igazgatója.