2017. február 20.

Ismét díjazzák a legstílusosabbakat

Az InStyle - Style Award díjátadón ezúttal is a legeket díjazzák, legyen szó stílusos férfiakról, online véleményvezérekről, divatanyagokról, címlapsztárokról vagy éppen jótékony hírességekről.

Az InStyle nagyszabású bulival indítja a márciust. A divatlap, amely a trendeket stílusos és elismerésre méltó hírességeken keresztül mutatja be, idén harmadik alkalommal rendezi meg a Style Award díjátadóját. A kategóriák jelöltjei a 2016-os év lapszámainak kiemelkedő szereplői közül kerültek ki, a legek kiválasztását pedig olvasóikra bízzák.

A szavazók hat kategória, közel negyven jelöltje mellett tehetik le voksukat. Idén a kreatív divatanyagok és az elmúlt év kiemelkedő divatpillanatai között is keresi a legjobbat a magazin. Ezekhez Trokán Nóra, Görög Zita, Jordán Adél, Coco König, Borbély Alexandra, Martinovics Dorina, Hőrich Nóra és Petrik Andrea állt modellt, az általuk viselt darabok pedig olyan neves divattervezők munkái, mint Abodi Dóra, Tomcsányi Dóra, Anna Daubner, Use Unused, Szegedi Kata, Je Suis Belle és a NUBU.

Visszatérő kategóriák között szerepel a Jótékony híresség és a Legstílusosabb férfi is, de idén sem feledkeznek meg az online világ meghatározó személyiségeiről. A Legstílusosabb online véleményvezér címéért olyan nevek indulnak, mint Király Viktor, Shane Tusup, Marsalkó Dávid, Radics Gigi és Dobó Kata.

Az elmúlt év legszebb magyar címlapsztárjai között is kiosztják majd a legjobbnak járó díjat, ebben a kategóriában a magazin ikonikus címlapja is helyet foglal, amelyen Odett, Farkas Franciska és Weisz Fanni egyszerre látható, de Pokorny Lia, Döbrösi Laura és Zséda képeire is voksolhatunk.