2014. szeptember 10.

Istenes Bence búcsúzik a rádiózástól

A műsorvezető egyre sokasodó televíziós munkáira fókuszál, ezért elbúcsúzik a Music Fm 89.5 reggeli műsorának stábjától.

A műsorvezető egyre sokasodó televíziós munkáira fókuszál, ezért elbúcsúzik a Music Fm 89.5 reggeli műsorának stábjától.

Istenes Bence tavaly szeptemberben csatlakozott a Music FM 89.5 reggeli műsora, az Önindító stábjához, István Dániel és Pordán Petra mellé. „Tavaly a felkérés egy nagyon sűrű időszakban talált meg, így folyamatosan komoly erőfeszítésbe telt egyeztetni a tévés munkákat a rádiózással. Most eljutottam arra a pontra, amikor be kellett látnom, hogy nem tudok az Önindítóban is százszázalékosan helytállni”– mesélte Istenes Bence, aki idén egyedül vezeti az X-Faktort.

„Mindig is benne volt a levegőben, hogy Bence nehezen fog tudni egyensúlyozni a tévézés és a hajnali rádiózás között” – mondta Kiss Anikó, a Music FM 89.5 vezérigazgatója.

Megújulnak a Szerencsejáték Zrt. sorsolási műsorai

2019. december 12.

2020. január 4-étől megújuló látványvilággal és tartalommal debütálnak a Szerencsejáték Zrt. sorsolási műsorai a Duna Televízió képernyőjén. A Hatoslottó élő számhúzása is átkerül a közmédia csatornájára.