2011. február 09.

Itt a Life.hu mobil verziója

Hamarosan jön az iPad változat is, ilyen már készült az [origo] portálhoz is.

Hamarosan jön az iPad változat is, ilyen már készült az [origo] portálhoz is.

Újabb Origós site mobil verziója vált elérhetővé az [origo] az iWiW és a [freemail] után. 2011. január végétől a Life.hu-t is mobilra optimalizálták. A női portál összes netes tartalma elérhető a mobil változatban is. A cég tervei szerint hamarosan jön a Life.hu iPad változata is. Az Apple táblagépére eddig az [origo]-nak készült változata a portfolióból.

„Az m.life.hu saját fejlesztésünk, ezért folyamatosan újabb és újabb funkciókkal, megoldásokkal bővítjük, és ezzel egyetemben a hirdetői igényeket is egyre szélesebb körben, illetve nagyobb kreativitással tudjuk kiszolgálni. Mobil fejlesztéseink nem állnak meg a portálok mobilkészülékekre történő optimalizálásánál, hiszen az Origo Zrt. portfóliójába tartozó egyéb tartalmakat is igyekszünk mobil-alkalmazásként elérhetővé tenni. Ezzel bővül az image és branding kommunikációra alkalmas display portfóliónk, valamint a szegmentálási és célzási lehetőségeink is”  - mondta el Kozári István, az Origo Zrt. értékesítési igazgatója.

Címkék: origo

Elindult a köztárssági elnök podcastje

8 perce

Áder János talán az egyetlen köztársasági elnök, aki podcastet indított. A téma, amellyel már az első beszélgetés alkalmával foglalkozott, mindannyiunk közös jövőjéről szólt.