2011. április 19.

Itt a Story iPad verziójának új kiadása

A téli után megérkezett a tavaszi kiadás is, melyben állva és fektetve a legtöbb esetben különböző tartalmak érhetőek el.

A téli után megérkezett a tavaszi kiadás is, melyben állva és fektetve a legtöbb esetben különböző tartalmak érhetőek el.
Story iPad app

Megjelent a Story iPad alkalmazásának második, tavaszi kiadása, amely közel kétszer annyi tartalmat kínál, mint a téli első megjelenés. A Sanoma közlése szerint a mostani kiadás érdekessége, hogy állva és fektetve a legtöbb esetben más és más tartalmak érhetőek el.

A videó-címlapon Tatár Csilla és Gönczi Gábor szerepel. Rajtuk kívül szó esik Pataki Ágiról, Janicsák Vecáról, Geszti Péterről és Bud Spencerről, illetve a Story Ötcsillagos Gáláról is. E számnak is része egy a használatot bemutató oktató videó.

A kiadványban öt játékkal lehet játszani, emellett hét zeneszám és szavazás is elérhető. A játékok között van a Soduku, illetve egy olyan funkció, amellyel Varga Viktor egy számát mixelhetjük újra.

Címkék: iPad sanoma story

Kódolatlan hetek júniusban is, a MinDig TV nézőinek

1 napja

Az Antenna Hungária megállapodásainak köszönhetően a MinDig TV nézői ingyenesen érhetik el május 31. és június 14. között a Kiwi TV-t, június 1. és június 14. között pedig a NatGeo Wild, a Paramount Channel és a Sport1 csatornát.