2011. január 01.

Itt a brit termékelhelyezés

Már csak két hónap, és beindulhat a termékelhelyezési őrület Európa egyik legnagyobb hirdetési piacán.

Már csak két hónap, és beindulhat a termékelhelyezési őrület Európa egyik legnagyobb hirdetési piacán.

Hosszas tervezés után ugyanis az Ofcom, a brit ORTT engedélyezte, hogy 2011. február 28-tól fizetett termékelhelyezések formájában tegyenek szert új bevételi forrásokra a brit tévéműsorok és szappanoperák – írja a Trade Magazin.

A cikk megemlíti: az Ofcom részletes listát közölt arról, mit szabad és mit tilos az újonnan elfogadott hirdetési forma keretein belül a nézők szeme elé tárni. Egyúttal a rádiók számára is zöld utat adott a média-regulátor: ezentúl a rádióműsorokban elhangozhatnak fizetett utalások termékekre és szolgáltatásokra. A szabályzat célja, hogy a médiatársaságok új bevételekhez jussanak, ugyanakkor a hallgatók érdeke se sérüljön.

Teltházzal debütált az első hazai Influencer Festival

3 órája

Tartalomgyártás, platformok közötti átjárás, közösségi média menedzsment, be- és kikövetés, social kampánytervezés, influencer portfólióépítés – ezek voltak a hívószavak az első hazai Influencer Festival előadásain.

Kezdő youtuberek számára hirdet pályázatot a BugTV

10 órája

A BugTV, a Klikkmánia cégcsoport YouTube marketinggel és csatorna menedzsmenttel foglalkozó üzletága „I. BugTV – Youtuber akarok lenni!″ címmel pályázatot hirdet a jövő videós tehetségei számára.