2011. szeptember 22.

Itt a lengyel tévés micropayment

A ringben mutatta meg Lengyelország első PPV-csatornája (pay-per-view) a napokban, hogy mire képes. Az eredmény meglehetősen bíztató.

A ringben mutatta meg Lengyelország első PPV-csatornája (pay-per-view) a napokban, hogy mire képes. Az eredmény meglehetősen bíztató.

Az iparági barométer szerepét Vitalij Klicsko és a lengyel Tomasz Adamek bokszmeccse játszotta. A mérkőzést negyven zlotyért (azaz mintegy 2500 forintért) lehetett megnézni a Cyfrowy Polsat és a Cyfra+ hálózatán.

Az előbbi platform egymagában 200 ezer nézőt vonzott, ami több szempontból is kiugróan jó eredmény. Egyfelől azért, mert a szolgáltatás bemutatkozó eseménye volt az összecsapás, másfelől mert lengyel földön kódolatlanul fogható a viadalt szintén közvetítő német RTL-csatorna adása. (Németországban közel tíz millióan követték figyelemmel a meccset.)

Kicsit rásegíthetett a sikerre, hogy a UPC helyi cége által most átvett Aster végül kódolva sugározta a párharcot.

Legendás rockerek A Dal színpadán

10 órája

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

11 órája

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.