2011. szeptember 22.

Itt a lengyel tévés micropayment

A ringben mutatta meg Lengyelország első PPV-csatornája (pay-per-view) a napokban, hogy mire képes. Az eredmény meglehetősen bíztató.

A ringben mutatta meg Lengyelország első PPV-csatornája (pay-per-view) a napokban, hogy mire képes. Az eredmény meglehetősen bíztató.

Az iparági barométer szerepét Vitalij Klicsko és a lengyel Tomasz Adamek bokszmeccse játszotta. A mérkőzést negyven zlotyért (azaz mintegy 2500 forintért) lehetett megnézni a Cyfrowy Polsat és a Cyfra+ hálózatán.

Az előbbi platform egymagában 200 ezer nézőt vonzott, ami több szempontból is kiugróan jó eredmény. Egyfelől azért, mert a szolgáltatás bemutatkozó eseménye volt az összecsapás, másfelől mert lengyel földön kódolatlanul fogható a viadalt szintén közvetítő német RTL-csatorna adása. (Németországban közel tíz millióan követték figyelemmel a meccset.)

Kicsit rásegíthetett a sikerre, hogy a UPC helyi cége által most átvett Aster végül kódolva sugározta a párharcot.

Közel 3 milliós bírságot kapott a TV2

1 órája

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa helytelen korhatár-besorolás miatt 2,8 millió forintos bírságot szabott ki a TV2 Bezár a bazár! című vetélkedőjének egyik adása miatt - írja az MTI.

Új előzetest kapott az HBO sorozata

3 órája

Magyar felirattal is megtekinthető a HBO új sorozatának, a Philip Pullman fantasy trilógiája alapján készült Az Úr Sötét anyagainak 3 perces előzetese.