2010. december 01.

Itt a magyar iPad-magazinolvasó

Megjelent a Dimag Reader for iPad. Segítségével iPad-en is ingyenesen elérhető a dimag.hu piactér digitális magazinválasztéka.

Megjelent a Dimag Reader for iPad. Segítségével iPad-en is ingyenesen elérhető a dimag.hu piactér digitális magazinválasztéka.

A magazinpiacon az új technológia eszközök és az új programok ígéretes változásokat hoznak el színes, mozgalmas olvasási élményt kínálva. A Dimag rendszer már most lehetőséget biztosít a digitális magazin-olvasás élményére - ígérik.

A cég közlése szerint a digitális magazin nem egy weboldal és nem egy online újság. A digitális magazin az újságárusoknál kapható nyomtatott magazin formailag teljes mértékben megegyező digitális változata, mely tartalmilag rengeteg interaktív meglepetést is tartalmazhat.

A digitális magazinokban találkozhat interaktív linkekkel, videó tartalmakkal és extra képgalériákkal is. Az extra tartalmakon kívül, az egyetlen különbség, hogy a digitális lapot nem papíron juttatják el Önnek, hanem az internet segítségével vásárolhatja meg, fizetheti elő, majd töltheti le a számítógépére, illetve Apple iPad eszközére is.

Jelenleg ppéldául a PC World, VOX, Ezermester, The Explorer, SztárSport, FourFourTwo, Libri Napos Oldalak, 576Kbyte, Vitorlázás, Computerworld, Hangfoglalás, Over, Díszmadár, AutóFórum, Macska, Kutya, Aqua, Formula, Indóház, 100%Fradi, Otthonok és kertek, Fishinfo, Golden Harmony, Mirax mesemagazin, fotoVideo, Makészház-Passzívház magazinok digitális változata közül választhat és a kínálat napról napra folyamatosan bővül.

Cseppben az élet

1 napja

Lebilincselő sorozat készült a Béres Csepp feltalálójáról.