2013. október 15.

Itt a német HuffPo

Hosszas előkészületek után a napokban Németországban is elindult a Huffington Post helyi kiadása. A piac zsúfolt, az újonc tervei nagyravágyóak.

Hosszas előkészületek után a napokban Németországban is elindult a Huffington Post helyi kiadása. A piac zsúfolt, az újonc tervei nagyravágyóak.

Akár reklámkampánynak is beillett a német HuffPo első címlapsztorija. „Kormányozzatok végre” – rikoltott a felirat a nagykoalícióra készülő kancellárasszony és leendő partnere képe mellett, mindezt egy hatalmas vörös kérdőjellel feldobva.

A portál – amely gyorsan olyan húzóneveket nyert meg szerzőnek, mint Ursula von der Leyen eddigi munkaügyi miniszter, Nicolas Berggruen, a Karstadt-áruházlánc befektetője vagy Boris Becker teniszcsillag – ambiciózus tervekkel állt elő.

Céljuk, hogy a portál két éven belül nyereséget termeljen, fél évtized múlva pedig már ott legyen a német piac öt legolvasottabb online kiadványa között.

Legendás rockerek A Dal színpadán

23 órája

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

1 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.