2010. szeptember 20.

Itt a nol-app

Megjelent a nol.hu iPhone-alkalmazása, amellyel Magyarország vezető politikai napilapjának legfrissebb hírei olvashatók többféle nézetben.

Megjelent a nol.hu iPhone-alkalmazása, amellyel Magyarország vezető politikai napilapjának legfrissebb hírei olvashatók többféle nézetben.

A cikkek betűnagysága és a napszaknak megfelelő nézete állítható, a legizgalmasabb olvasmányokat pedig megoszthatja ismerőseivel az alkalmazás felhasználója. A galéria rovatban válogatások láthatók a Népszabadság fotósainak és a hírügynökségeknek a legjobb képeiből, míg a továbbiak menüpont alatt rovatokat válthat az olvasó, illetve megszerkesztheti, személyre szabhatja, hogy mely rovatokat kívánja a leggyorsabban, a nyitóképernyőről elérni.

 

A felhasználók egy kattintással válthatnak a nol.hu, valamint a hírmátrix.hu alkalmazások között, így lehetőség nyílik a legfontosabb és legaktuálisabb témák egyszerű és személyre szabott megtekintésére.

 

A hírmátrix.hu alkalmazás a legolvasottabb 30 hírt mutatja: a négyzetek nagysága az érdeklődés mértékét, a színek élénksége pedig annak csökkenését vagy emelkedését vizualizálja.

 

A felület lehetőséget ad az egyes témákat elrejteni vagy megjeleníteni, amelyeket - belföld, külföld, gazdaság, sport, tudomány-technika, kultúra, bulvár - egy-egy szín jelöl. A hírek csoportosításának kikapcsolásával vegyesen, témafüggetlenül a legnépszerűbb 30 cikk látható, míg az idővonal nézet a korábbi félnapok legkeresettebb cikkeinek áttekintésére ad lehetőséget.