2014. október 22.

Itt az első mobilplatformra forgatott TV sorozat

A Chosen című amerikai filmsorozat hazánkban elsőként a Telenor MyTV szolgáltatáson keresztül érhető el az AXN Now kínálatában.

A Chosen című amerikai filmsorozat hazánkban elsőként a Telenor MyTV szolgáltatáson keresztül érhető el az AXN Now kínálatában.

Az új médiafogyasztási szokásokat követve kifejezetten mobilplatformra készült a Chosen című amerikai filmsorozat. (A megrendelő a Sony tulajdonában álló Crackle streaming-szolgáltató volt.) Az első évad 6, egyenként 20 perces epizódból áll. A Milo Ventimiglia főszereplésével készült sorozat alaptörténetét mindössze egy ügyvéd, egy doboz, a dobozban lapuló fegyver és fénykép képezi. A történet szerint a látszólag véletlenszerűen kiválasztott ügyvéd feladata, hogy a dobozban rejlő fegyverrel megölje a fényképen szereplő idegent.

A MyTV-n a Chosen mellett újdonság még, hogy a mobilalkalmazás mostantól egy „csempés” felületen érhető el, az Android alkalmazás pedig műsorújsággal egészült ki.

Új rekord a Sport TV-n

10 órája

November 17-én és 18-án összesen 8 magyar érdekeltségű kézilabda Bajnokok Ligája- és EHF-kupa mérkőzést közvetít a csatorna.

Visszatér Kálmán Olga

12 órája

Új közéleti műsor indul az N1TV-n Saller néven, amelynek első adásban Kálmán Olga, Havas Henrik, Bencsik Gábor, Para-Kovács Imre, Gulyás Balázs és Balogh Gábor szerepel majd.