2011. október 17.

Itt az újabb News Corp-botrány

Szinte el sem ült az előző skandalum vihara, máris itt a Murdoch-balhé. Ez azért jóval kisebb, mint a telefonlehallgatós történet.

Szinte el sem ült az előző skandalum vihara, máris itt a Murdoch-balhé. Ez azért jóval kisebb, mint a telefonlehallgatós történet.

Az ügy – amely miatt múlt kedden távozott posztjáról Andrew Langhoff, a Dow Jones és a Wall Street Journal európai ügyvezetője – pofonegyszerű. A Guradian által megfogalmazott vád szerint ugyanis a lap súlyosan megsértette a szakmai etikát egy megállapodásával. A hollandiai Executive Learning Partnership (ELP) nevű céggel arról állapodott meg, hogy az európai kiadást 12 ezer példányban kiküldik a lapot diákoknak - egyetlen centes áron. (Ez a példányszám 16 százalékát jelenti.)

A kiadó egyelőre tagadja, hogy kreatív megoldásokkal tornászták volna fel a példányszámot. A vezetői visszalépés hivatalos indoka azonban az volt, hogy az ELP-ügyben a cég átlépett egy határt, mégpedig a hírszolgáltatás és a kiadói tevékenység közöttit – írja a Financial Times.

Lajos Mari a Nosalty kérésére kamerák elé állt

2019. április 17.

A kétrészes kisfilmben két, általa is nagyra értékelt receptet ajánl, így a répatorta muffin és a töltött-tojás-variációk elkészítése igazán nosztalgikus pillanatokat ígér mindenki számára.