2010. június 08.

Izraeli imázstévé

Saját tévécsatornával javítaná külföldi képét a zsidó állam. Komolyan fontolgatják, hogy indítanak is egy adót – legalább az interneten.

Saját tévécsatornával javítaná külföldi képét a zsidó állam. Komolyan fontolgatják, hogy indítanak is egy adót – legalább az interneten.

„Lehetne egy saját csatornánk, legalább az interneten. Ott ma még nem vagyunk jelen, de komolyan gondolkodunk a megjelenésen” – nyilatkozta a Jerusalem Post-nak Juli Edelstejn diaszpóra-ügyi miniszter. Megemlítette: ezzel a módszerrel Izrael álláspontját közvetlenül oszthatnák meg a világgal. Ha Katarnak lehet egy al-Dzsazírája, nekünk lehet egy al-Judeánk – jegyezte meg.

Mint mondta, tárcája már biztosított is némi közpénzt a projektre, amelynek szerinte állami és magánszereplők együttműködésében (azaz PPP-konstrukcióban) kelne megvalósulnia. Közlése szerint azonban még nem dőlt el, hogy egy napi 24 órában sugárzó adót vagy csupán egy sajtószolgálat-jelleggel működő website-ot hoznak létre.

Teltházzal debütált az első hazai Influencer Festival

6 órája

Tartalomgyártás, platformok közötti átjárás, közösségi média menedzsment, be- és kikövetés, social kampánytervezés, influencer portfólióépítés – ezek voltak a hívószavak az első hazai Influencer Festival előadásain.

Kezdő youtuberek számára hirdet pályázatot a BugTV

12 órája

A BugTV, a Klikkmánia cégcsoport YouTube marketinggel és csatorna menedzsmenttel foglalkozó üzletága „I. BugTV – Youtuber akarok lenni!″ címmel pályázatot hirdet a jövő videós tehetségei számára.