2017. szeptember 06.

Jakupcsek a 103.9 Sláger FM-en

A műsorvezető, aki korábban 5 évig reggeli rádióműsort is vezetett, elárulta, hogy hiányzik neki a rádiózás.

Jakupcsek Gabriella lesz a vendége szeptember 6-án a 103.9 Sláger FM reggeli műsorának, a Sláger Reggelnek.

"A műfaj hiányzik, mert azt a fajta rögtönzést és jókedvet, amivel elindítottuk a napot, azt nagyon kevés helyen lehet megteremteni, a tévében például ez már nincs" – mondta Jakupcsek, aki elgondolkodna egy rádiós ajánlaton. "Attól függ, hogy mit kellene csinálni, ha lehet beszélgetni, akkor biztosan lenne hozzá kedvem, egy jó társasággal biztos lenne értelme, elgondolkodnék rajta."

És hogy vendégnek milyen lesz Jakupcsek? "Huncut. Nagyon szeretem ezt a reggeli oda-visszázást, rögtönzést, beszélgetünk egy jót, Vágó Pirossal és Abaházi Csabival, akikkel hosszú időt töltöttünk annak idején egy rádiónál, mindig örülök, ha látom őket."

Hol tart a magyar banki digitalizáció?

11 órája

Magyarország a hetedik helyen áll a vizsgált kilenc közép-kelet-európai ország rangsorában. Az elemzésbe vont nyolc legnagyobb hazai bank digitális fejlettsége csak a szlovén és a lettországi szereplőknél bizonyult jobbnak.

Megvannak a friss adatok! Ki a piacvezető?

12 órája

2018-ban a Sláger FM a leghallgatottabb adó Budapesten és Pest megyében - közölte a rádió stábja a friss adatokra hivatkozva. Ezt viszont vitatja a Rádió1 és a Retro Rádió.