2017. július 19.

James Martin séf Keith Floyd előtt tiszteleg

A tévés szakács Franciaországot veszi célba vadonatúj főzős-utazós sorozatában.

Tizenéves korában James Martin nyaralóként és diákként is járt Franciaországban, és részben innen is ered az ételek iránti szeretete. Új műsora nosztalgiaútját örökíti meg, amint hőse, Keith Floyd emlékezetes, 30 évvel ezelőtti tévés utazásának állomásait járja végig, miközben azokra a helyekre is ellátogat, melyek saját kulináris pályafutásának alapköveit jelentették.

A francia gasztronómia legjobb fogásainak felfedezését és megízlelését Provence-ban kezdjük, majd jön Périgord, Burgundia, Elzász, Baszkföld és Bretagne. Az utazás során James Martin a helyszíneken talált alapanyagok segítségével saját változatát is elkészíti a híres fogásoknak.

Hogy lerója tiszteletét szakács példaképe előtt, James azzal a Citroën 2CV-vel teszi meg a körutazását, mely 16 évig volt hőse tulajdonában. Francia kalandja során újra felfedezi a hozzá és öreg barátjához legközelebb álló vidéket és annak pompás ételeit.

A James Martin: Kalandozások Franciaországban premierje július 20-án 23 órakor indul a TV Paprikán.

Teltházzal debütált az első hazai Influencer Festival

4 órája

Tartalomgyártás, platformok közötti átjárás, közösségi média menedzsment, be- és kikövetés, social kampánytervezés, influencer portfólióépítés – ezek voltak a hívószavak az első hazai Influencer Festival előadásain.

Kezdő youtuberek számára hirdet pályázatot a BugTV

11 órája

A BugTV, a Klikkmánia cégcsoport YouTube marketinggel és csatorna menedzsmenttel foglalkozó üzletága „I. BugTV – Youtuber akarok lenni!″ címmel pályázatot hirdet a jövő videós tehetségei számára.