A Morning Show műsorvezetői, Stohl András, Pataki Zita és Janklovics Péter látták vendégül az ismert amerikai színészt, Jamie Foxx-ot és faggatták arról, hogy érzi magát Magyarországon, mit gondol a magyarokról, majd a műsor során többször is megénekeltették az amerikai hírességet.

Igazi médiatörténelmi pillanat részesei lehettek a Class FM hallgatói kedd reggel, ugyanis Magyarországon még soha nem nyilatkozott ekkora világsztár rádiós műsorban, ráadásul Jamie Foxx olyan oldaláról mutatkozott be a Morning Show-ban, amit még senki nem tapasztalhatott korábban. A digitális rádió technikai eszközeinek köszönhetően nem csak hallhatták, de láthatták is őt az érdeklődők.

„Elképesztő élmény volt a ma reggeli műsor! Kicsit mindannyiunknak izzadt a tenyere, de Jamie nagyon közvetlen volt és gyakorlatilag mindent bevállalt, amit kértünk tőle”

- mondta Stohl András.

Jamie Foxx szerint a legfontosabb dolog az életben a szórakozás és a szórakoztatás. Kevesen tudják róla, hogy standuposként kezdte karrierjét, így nagyon hamar megtalálták a közös hangot a Morning Show műsorvezetőjével, Janklovics Péterrel, akivel egy felejthetetlen közös rap produkciót is bemutattak, Pataki Zitának pedig lelkesen segített az időjárásjelentésben.

Fotó: Jamie Foxx és a Morning Show stábja

A világsztár több zenés filmben is bebizonyította már, hogy helyét énekesként is megállja, de a slágerlistákon is szerepelt, hiszen ő énekel Kanye West-tel közösen a Gold Digger című számban, amit a rádió hallgatóinak élőben is előadott.

A három műsorvezető arról is érdeklődött, hogy mennyire tartja negatívnak a magyar embereket – ezen a kérdésen a színész igazán meglepődött.

„Miért? Ti azt gondoljátok magatokról, hogy negatívak vagytok?” - kérdezte Jamie. „Iszonyatosan jól éreztem magam, amíg itt voltam. Különböző helyekre megyünk minden egyes nap és az emberek mosolyognak, így az a tapasztalatom, hogy mindenki nagyon jófej”

– folytatta.

Fotó: Jamie Foxx a Class Fm stúdiójában

A színész azt is elmondta, hogy az emberek többsége nagyon közvetlennek és barátságosnak tartja őt, ezért ritkán illetődnek meg tőle. A közel egy órás adás során a színész korábban sosem látott oldalát mutatta meg a rajongóknak és elmondta, hogy a Tavaszi szél vizet áraszt című dal nagyon tetszett neki, így ezt a műsorvezetőkkel közösen el is énekelte, sőt, Stohl Andrással a Mamma Mia névre hallgató musical-ből előadták az S.O.S. című számot, hiszen mindketten játszottak már a darabban. Stohl a közös énekért cserébe meghívta a színészt a következő előadására, amit Jamie el is fogadott, így a szerencsés nézők akár találkozhatnak is a sztárral a következő Mamma Mia előadáson.

Fotó: Jamie Foxx a műsorvezetőkkel

A Morning Show műsorvezetői bemutattak neki dalrészleteket is, amik alapján Rúzsa Magdi volt a kedvence, de a Halott Pénzre is szívesen táncolna.

Címkék: média jamie foxx