2018. december 17.

Januárban érkezik az RTL Klub új sorozata

A Drága örökösök címmel új napi sorozat indul a csatornán január 1-én.

A horvát formátum alapján készült sorozat egy örökségről és az abból fakadó bonyodalmakról szól. A C:C úgy tudja, a sorozat első körben zárt végűnek készül, azaz olyan teleregénynek, mint amilyen a 200 első randi a Viasaton

A történet szerint egy falusi nagypapa (Koltai Róbert) halála után kiderül, hogy az öreg hatalmas vagyont hagyott a vidéki életből már kiszakadt, fővárosban élő három gyermekére és két felnőttkorú unokájára. A 612 millió forint azonban csak úgy lehet az örökösöké, ha vállalják, hogy egy évre visszaköltöznek szülőfalujukba, Ökörapátiba. További feltétel, hogy a visszaköltözést követően a budapesti rokonok egy teljes éven át, 12 óránál hosszabb időre nem hagyhatják el a kis falut. Aki ezt megszegi, az kiesik az örökségből, ha pedig egyikőjüknek sem sikerül teljesíteni a feltételeket, úgy a hatalmas vagyon a falusiakra száll.

A napi sorozatban Lengyel Ferenc, Bede-Fazekas Szabolcs, Hajdu Steve, Járó Zsuzsa, Horváth Sisa Anna, Mohai Tamás, Molnár Gusztáv, Fekete Linda, Kovács Lehel, Makranczi Zalán és Ullmann Mónika is feltűnik majd. Premier január 1-jén 18:50-kor.

Címkék: média rtl sorozat

Folytatódik a The Walking Dead

48 perce

Három hónap szünet után érkezik a The Walking Dread 10. évadának második fele az RTL Spike-on - írja a Sorozatwiki.