2010. december 19.

Januárban jön a Daily

Körülbelül egy hónap múlva indul Rupert Murdoch piacot felforgatónak szánt, csak digitális formában megjelenő napilapja, a Daily.

Körülbelül egy hónap múlva indul Rupert Murdoch piacot felforgatónak szánt, csak digitális formában megjelenő napilapja, a Daily.

Legalábbis erről cikkez az egyik jó nevű szakmai blog, amely január 17-re teszi a start napját. Értesülésük szerint a lap sajátossága lehet, hogy minden reggel automatikusan jelzi a táblagép-tulajdonosnak: megjelent az új szám, de automatikus lesz abban is, hogy leemelteti a számlájáról a – heti 99 centes – előfizetésid íjat is.

Mint arról vagy négy hónappal ezelőtt beszámoltunk, a News Corp tulajdonosa szerint ugyanis a mobileszközök kínálják a legjobb lehetőséget a ma fiataljainak meghódításához. A felhasználók kiszolgálására pedig kiválóan alkalmas az a szerteágazó tartalom, amit a News Corp egyes médiumai állítanak elő. Ráadásul a társaság szinte a világ minden táján jelen van, mégpedig a legkülönfélébb platformokon és szegmensekben, így egyes orgánumainak kínálata remekül kiegészítheti egymást.

Teltházzal debütált az első hazai Influencer Festival

12 órája

Tartalomgyártás, platformok közötti átjárás, közösségi média menedzsment, be- és kikövetés, social kampánytervezés, influencer portfólióépítés – ezek voltak a hívószavak az első hazai Influencer Festival előadásain.

Kezdő youtuberek számára hirdet pályázatot a BugTV

18 órája

A BugTV, a Klikkmánia cégcsoport YouTube marketinggel és csatorna menedzsmenttel foglalkozó üzletága „I. BugTV – Youtuber akarok lenni!″ címmel pályázatot hirdet a jövő videós tehetségei számára.