2010. december 19.

Januárban jön a Daily

Körülbelül egy hónap múlva indul Rupert Murdoch piacot felforgatónak szánt, csak digitális formában megjelenő napilapja, a Daily.

Körülbelül egy hónap múlva indul Rupert Murdoch piacot felforgatónak szánt, csak digitális formában megjelenő napilapja, a Daily.

Legalábbis erről cikkez az egyik jó nevű szakmai blog, amely január 17-re teszi a start napját. Értesülésük szerint a lap sajátossága lehet, hogy minden reggel automatikusan jelzi a táblagép-tulajdonosnak: megjelent az új szám, de automatikus lesz abban is, hogy leemelteti a számlájáról a – heti 99 centes – előfizetésid íjat is.

Mint arról vagy négy hónappal ezelőtt beszámoltunk, a News Corp tulajdonosa szerint ugyanis a mobileszközök kínálják a legjobb lehetőséget a ma fiataljainak meghódításához. A felhasználók kiszolgálására pedig kiválóan alkalmas az a szerteágazó tartalom, amit a News Corp egyes médiumai állítanak elő. Ráadásul a társaság szinte a világ minden táján jelen van, mégpedig a legkülönfélébb platformokon és szegmensekben, így egyes orgánumainak kínálata remekül kiegészítheti egymást.

Lajos Mari a Nosalty kérésére kamerák elé állt

1 napja

A kétrészes kisfilmben két, általa is nagyra értékelt receptet ajánl, így a répatorta muffin és a töltött-tojás-variációk elkészítése igazán nosztalgikus pillanatokat ígér mindenki számára.