2020. január 22.

Januári újítások a Manna FM-nél

Három új műsor is bekerült a Manna FM kínálatába az új évben.

A csatorna műsoraiból eddig is készültek professzionális video anyagok, de video podcast konkrétan még nem. A XYZ – Prekopa Donáttal adásainak egy része januártól már elérhető ebben a formátumban is.

Sporthírek

Elstartolt a sporthírek szolgáltatás, amelynek keretében napi 5 alkalommal biztosít hiteles sporthír szolgáltatást a rádió: reggel 7-kor, délben, 18-, 20-, és 22 órakor. Hétfőnként 19 órától pedig egy “Lelátó” névre keresztelt dedikált, egyórás sportműsor keretében árasztja el az étert a Manna FM a leghitelesebb információkkal, interjúkkal, tudósításokkal és érdekességekkel a sport világából.

A sporthírek és Lelátó házigazdája Vobeczky Zoltán, akit többek között a Danubius Rádióból és a HírTV-ből ismerhetnek a hallgatók. Csapatával együtt ő felel a legfrissebb sporthírekért.

Kanapé

Változás történt a vasárnapi Kanapé című műsorban is, januártól Argyelán Kriszta a műsorvezető. Krisztát leginkább a Sláger Rádióból, a Danubius Rádióból és a ClassFm-ből ismerhetik a hallgatók, pici kihagyás után a Manna FM-en tért vissza a rádiózásba. A műsor felépítése is tartalmaz fejlesztést, hogy még jobban ki tudja szolgálni a hallgatók igényeit, igyekszik minél jobban alkalmazkodni a hétvégi rádiózási- és hallgatói szokásokhoz, gyakorlatilag 12 és 18 óra között, minden órában más-más témával szórakoztatja, informálja és segíti a Manna hallgatókat.

Véleményvezérek

Szintén januárban indult a Véleményvezérek című műsor Kembe Sorel Arthurral és Galler Andrással, alias Indiánnal. A péntekenként 19 órától jelentkező program egy úgynevezett véleményműsor. A műsorvezetők, akik maguk is véleményvezérek, olyan jelenségeket, társadalmi problémákat, sztereotípiákat feszegetnek, amelyek sok hallgatót érintenek, és amelyekről szinte mindenkinek van véleménye. A műsorban igyekeznek minél több aspektust megjeleníteni a műsorvezetők, és a lehető legtöbb oldalról megközelíteni egy témát.

Címkék: média manna fm

Pély Barna: a legfontosabb zsűri a közönség

20 órája

Pély Barna szerint a legfontosabb zsűri a közönség A Dal 2020-ban, ezért jó döntés volt, hogy átalakították a műsor pontozási rendszerét, amelyben a nézők a korábbinál nagyobb szerepet kapnak - írja az MTI.