2014. január 08.

Januártól horvát RTL-gyerektévé

Némi számmisztikával toldja meg első horvátországi gyerek és ifjúsági csatornájának rajtját a Bertelsmann-birodalom tévés ága.

Némi számmisztikával toldja meg első horvátországi gyerek és ifjúsági csatornájának rajtját a Bertelsmann-birodalom tévés ága.

Január 11-én, 11 óra 1 perckor indul ugyanis a Kockica nevű csatorna (leírva ez horvát modorban 11. 01., 11:01.). A csatorna számos helyi tartalmat is megjelenít; a program a speciális tartalmak számára fenntartott külön digitális földfelszíni multiplexen lesz elérhető. A zágrábi médiahatóság július 31-én adta meg a 15 évre szóló licencet az RTL-csoport horvátországi leányvállalata számára.

Az RTL helyi honlapján emlékeztetnek arra: azért is választották ezt a napot az indulásra, mert ez a téli szünet utolsó hétvégéje Horvátországban. A programstruktúra reggel a legkisebbekre, este már az egész családra épít.

Hol tart a magyar banki digitalizáció?

11 órája

Magyarország a hetedik helyen áll a vizsgált kilenc közép-kelet-európai ország rangsorában. Az elemzésbe vont nyolc legnagyobb hazai bank digitális fejlettsége csak a szlovén és a lettországi szereplőknél bizonyult jobbnak.

Megvannak a friss adatok! Ki a piacvezető?

12 órája

2018-ban a Sláger FM a leghallgatottabb adó Budapesten és Pest megyében - közölte a rádió stábja a friss adatokra hivatkozva. Ezt viszont vitatja a Rádió1 és a Retro Rádió.