2010. június 01.

Japán gyorsdigi

Előbbre hozza a műholdas analóg műholdas műsorszolgáltatás leállítását a japán köztelevízió. Ha már felállt a digitális hálózat.

Előbbre hozza a műholdas analóg műholdas műsorszolgáltatás leállítását a japán köztelevízió. Ha már felállt a digitális hálózat.

Közel fél évvel, jövő tavaszra hoznák elő az évtizedek óta használt rendszer búcsúját. Ennek megkönnyítésére pedig aktív kampányolásba kezdenek,nehogy valakit is kellemetlen meglepetés érjen a leállás másnapján – állítják a menedzsment elképzeléseit ismerő forrásokra hivatkozva helyi lapok.

Korábban azt tervezték, hogy az analóg leállás hivatalosan már évekkel ezelőtt bejelentett dátumág, azaz 2011. július 24-ig szórja műsrát a régi technológiával az NHK, amely két SD- és egy HD-csatornát működtet jelenleg.

Iszak Eszti: „A bántalmazóval kellene elbeszélgetni!”

3 órája

A cyberbullying jelenség a mai fiatalokat érintő egyik legelterjedtebb probléma, így az Influencer Festival minden résztvevője és olyan világmárkák is kiállnak a tudatos, felelős social media használat mellett, mint a Coca-Cola.

″Az Index marad, ami volt″

20 órája

Évek óta a frontvonalban érezzük magunkat. Mint egy világháborúban. Hol a Vörös Hadsereg söpör át rajtunk, hol a Wehrmacht, mi meg csak kapkodjuk a fejünket - kezdik a szolgálati közleményüket.