2012. október 29.

Japánba megy a Kindle

Olyan piacon próbál szerencsét elektronikus könyvolvasójával az Amazon, amely egy kis túlzással e-book mentesnek is nevezhető.

Olyan piacon próbál szerencsét elektronikus könyvolvasójával az Amazon, amely egy kis túlzással e-book mentesnek is nevezhető.

Az e-kereskedelem amerikai nagyágyúja várhatóan novemberben dobja piacra a helyi viszonyokhoz és igényekhez szabott gépét, amelyet alaposan meg is támogat tartalommal. (A PC-k, táblaépek és okostelefonok kiszolgálását célzó alkalmazás akkorra már rég letölthető lesz.) A múlt héttől ugyanis mintegy ötvenezer kiadvány japán nyelvű változatát kínálja meglévő és reménybeli ügyfeleinek.

Ezzel pedig az Amazon és a Kindle fel is veheti a versenyt a helyi piacon erős pozíciókkal rendelkező Sonyval, valamint annak 60 ezres japán nyelvű e-könyvtárával. A nagy ellenfél így a Rakuten Koboja lehet, amelyhez a júliusi induláskor 30 ezer kötet állt rendelkezésre, jelezve: pár év alatt megötvenszerezik kínálatukat.

Legendás rockerek A Dal színpadán

1 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

1 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.