2012. október 29.

Japánba megy a Kindle

Olyan piacon próbál szerencsét elektronikus könyvolvasójával az Amazon, amely egy kis túlzással e-book mentesnek is nevezhető.

Olyan piacon próbál szerencsét elektronikus könyvolvasójával az Amazon, amely egy kis túlzással e-book mentesnek is nevezhető.

Az e-kereskedelem amerikai nagyágyúja várhatóan novemberben dobja piacra a helyi viszonyokhoz és igényekhez szabott gépét, amelyet alaposan meg is támogat tartalommal. (A PC-k, táblaépek és okostelefonok kiszolgálását célzó alkalmazás akkorra már rég letölthető lesz.) A múlt héttől ugyanis mintegy ötvenezer kiadvány japán nyelvű változatát kínálja meglévő és reménybeli ügyfeleinek.

Ezzel pedig az Amazon és a Kindle fel is veheti a versenyt a helyi piacon erős pozíciókkal rendelkező Sonyval, valamint annak 60 ezres japán nyelvű e-könyvtárával. A nagy ellenfél így a Rakuten Koboja lehet, amelyhez a júliusi induláskor 30 ezer kötet állt rendelkezésre, jelezve: pár év alatt megötvenszerezik kínálatukat.

Közel 3 milliós bírságot kapott a TV2

1 napja

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa helytelen korhatár-besorolás miatt 2,8 millió forintos bírságot szabott ki a TV2 Bezár a bazár! című vetélkedőjének egyik adása miatt - írja az MTI.

Új előzetest kapott az HBO sorozata

1 napja

Magyar felirattal is megtekinthető a HBO új sorozatának, a Philip Pullman fantasy trilógiája alapján készült Az Úr Sötét anyagainak 3 perces előzetese.