2016. október 24.

Jason Priestley magánnyomozót alakít új sorozatában

Ki ne emlékezne rá a Beverly Hills 90210 című sorozatból, amely a kilencvenes évek egyik legnépszerűbb, tíz évadot megélt szériája volt.

Az egyik főszereplőt, a jóképű Brendont alakító Jason Priestley egykor nők millióinak szívét dobogtatta meg. A színész most új műsorral tér vissza a képernyőkre: az Éber szemek című sorozatban magánnyomozót alakít.

A sztár Matt Shade egykori hokijátékost játssza, akinek élete teljes fordulatot vesz, miután eldönti, hogy szakmát vált és csatlakozik egy fáradhatatlan magánnyomozóhoz, Angie Everetthez (Cindy Sampson). Ketten furcsa párost alkotnak és sokszor még egymással is megküzdenek, de a céljuk ugyanaz: a rendőrség előtt egy lépéssel járva felderíteni a rejtélyes bűnügyeket. Miközben Matt új munkája során kénytelen átgondolni, kivé vált, és ki is akar lenni valójában, a nyomozópáros előtt a luxuséttermek, a hip-hop zene és a menő klubok világa is feltárul.

Az Éber szemek című sorozat október 28-tól péntekenként 21 órakor látható a FOX műsorán.

Kódolatlan VIASAT 3 közel egy hónapon át

1 órája

Március 25. és április 22. között a VIASAT3 műsorait kódolatlanul érhetik el a nézők a MinDig TV több, mint 750 ezer felhasználóval rendelkező kínálatában és a mindiGO TV felületén is.