2010. augusztus 16.

Javítottak Vajdaságban

Jobbra fordult a vajdasági Magyar Szó anyagi helyzete; a lap végre pluszban zárt egy félévet.

Jobbra fordult a vajdasági Magyar Szó anyagi helyzete; a lap végre pluszban zárt egy félévet.

Tavaly még 34 milliós kölcsönnel működött a lap, az évi zárszámadás körülbelül 20–22 millió veszteséget mutatott ki, de az első félévi mérleg viszont majdnem 2 millió (4 millió forintos) dináros pluszba fordult.

Ez mindenképpen eredmény - hangoztatta Bordás Győző lapigazgató egy interjúban. „A belgrádi posta például sokkal több bélyeget rendelt az utóbbi időben, mint ahogy azt eddig tette, nem szólva arról, hogy néhány hónapig a Dnevnik sztrájkja miatt mi kisegítőként szerepeltünk, s az addig a Dnevnikben nyomtatott kiadványokat mi adtuk ki” – említ nem csak saját erejükből elért eredményeket a vezető.

 

Lángosról posztolunk a legtöbbet

1 órája

A Falatozz.hu országos ételrendelő portál utánajárt, hogy a magyarok mely hungarikumnak számító ételeket szeretik kitenni az Instagramra. Az is kiderült, hogy ez a lista nem egyezik a házhoz szállított kedvenc fogásokkal.

Iszak Eszti: „A bántalmazóval kellene elbeszélgetni!”

4 órája

A cyberbullying jelenség a mai fiatalokat érintő egyik legelterjedtebb probléma, így az Influencer Festival minden résztvevője és olyan világmárkák is kiállnak a tudatos, felelős social media használat mellett, mint a Coca-Cola.