2018. október 10.

Jelentős fejlesztéseken van túl a NuHeadz

A cég Talent Management divíziója ma már több mint másfél millió fiatalt ér el, az online videógyátásra szakosodott NuHeadz Productions pedig a Balatonnál forgatta le a gyártói referencia filmjét.

Napjaink legnépszerűbb online videós képi technikáival készült az az image videó, amelyet a NuHeadz Productions csapata készített és amely már elérhető a videómegosztó portálokon. Az öt napon át - napfelkeltétől napnyugtáig - forgatott videó a népszerű külföldi turisztikai videók trendjeinek megfelelő képi világgal kalauzolja el a nézőket a Balaton északi partjának legismertebb helyszíneire. A film - rövidsége ellenére - több mint 100 különálló jelenetet tartalmaz, és több mint 20 ikonikus északi parti helyszínt mutat be. A film egyben a NuHeadz gyártói referencia filmje is - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.

A videóhoz egy weboldalt is létrehoztak itt további érdekességet olvashatunk arról, hogy milyen eszközökkel vette fel a stáb a nyersanyagot, milyen helyszíneket láthatunk a produkcióban, de az is kiderül hány kilométert tettek meg a forgatás alatt.

A NuHeadz egyébként nemcsak a stábért felelt, a szereplőket is ők biztosíották: Marcsi és Gábor ugyanis a NuHeadz másik divíziójának, az influencereket és modelleket képviselő NuHeadz Talent Management portfóliójának a tagjai.

A NuHeadz Talent Management a nyáron jelentősen bővítette influencer-portfólióját is, most már elérhető náluk többek között Kulcsár Edinának és férjének, Szabó Andrásnak a közösségi média-felületei is, de a kortárs író, Lakatos Levente is megtalálható azon influencerek között akik nyáron csatlakoztak a cég portfóliójához. A legnépszerűbb fiatal YouTube-influencerekkel együtt így már több mint 1.5 millió - elsősorban 35 év alatti - embert ér a NuHeadz influencer portfóliója a YouTube, az Instagram és a Facebook felületein.