2017. október 12.

Jelentősen nő a Romance TV lefedettsége

A csatorna novembertől elérhető lesz a UPC Direct és a román Focus Sat kábelszolgáltatók kínálatában.

Köszönhetően annak, hogy Romance TV csatorna novembertől elérhető lesz a UPC Direct kábelszolgáltató Médium TV csomagjában, és a Focus Sat kábelszolgáltató alap, családi csomagjában, a csatorna a növekedést jelentett be magyarországi és romániai terjesztésében.

A növekedés stratégiai mérföldkő a kelet-európai piacok terjeszkedésében. A csatorna Lengyelországban elérte a 'legnépszerűbb női csatorna' pozíciót. A cél, hogy Magyarországon és Romániában hasonló sikereket könyveljen el.

A Romance TV több mint 1000 órányi műsorkínálattal rendelkezik, mint például tévéfilmek, romantikus sorozatok és a telenovellák.

„Célunk, hogy a UPC Direct és a Focus Sat előfizetőnek a legjobb minőségű tartalmat biztosítsuk. Megtiszteltetés, hogy a Romance TV-vel bővíthetjük a kínálatunkat, még több szórakoztató tematikus tartalommal örvendeztetve meg a UPC Direct és a Focus Sat előfizetőit" – mondta Catalin Itu, a UPC DTH ügyvezető igazgatója.

A csatorna marketing és terjesztési feladatait mindkét országban a Tematic Media Group látja el (Radu Morar érdekeltsége). A megállapodásnak köszönhetően a Romance TV még jelentősebb szerepet fog betölteni a televíziós hirdetési piacon.