2012. augusztus 08.

Jenki nem költ mobilra

Meglepő adatokkal szolgált egy nemrégiben zárult kutatás most publikált eredménye arról, hogy érinti a válság a tengerentúlon a mobilpiacot.

Meglepő adatokkal szolgált egy nemrégiben zárult kutatás most publikált eredménye arról, hogy érinti a válság a tengerentúlon a mobilpiacot.

Az ABI Research adatai szerint ugyanis az idei évben hosszú ideje a legkevesebb pénzt fordítják hálózatfejlesztésre a szolgáltatók. A számok nyelvén ez éves összesítésben így is 10 milliárd dollárt jelent, ami jövőre mintegy öt százalékkal ugorhat meg, hála a hálózatfejlesztések felpörgésének.

A Verizon például nemrég jelentette be, hogy felfüggeszti 3G-s fejlesztéseit, és inkább a negyedik generációs technológiára fókuszál, mivel arra készülnek, hogy jövőre ugyanakkora területet tudnak kiszolgálni az új technológiával, mint a régivel. A piacvezető AT&T eközben folyamatosan növeli befektetéseiben a mobilos fejlesztések arányát, akárcsak a harmadik helyezett Sprint.

A problémás lemaradó, a negyedik helyezett T-Mobile USA idén és jövőre négymilliárd dollárt fektet a megmentőként várt (2013-as) LTE-indításba.

Legendás rockerek A Dal színpadán

1 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

1 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.