2012. augusztus 08.

Jenki nem költ mobilra

Meglepő adatokkal szolgált egy nemrégiben zárult kutatás most publikált eredménye arról, hogy érinti a válság a tengerentúlon a mobilpiacot.

Meglepő adatokkal szolgált egy nemrégiben zárult kutatás most publikált eredménye arról, hogy érinti a válság a tengerentúlon a mobilpiacot.

Az ABI Research adatai szerint ugyanis az idei évben hosszú ideje a legkevesebb pénzt fordítják hálózatfejlesztésre a szolgáltatók. A számok nyelvén ez éves összesítésben így is 10 milliárd dollárt jelent, ami jövőre mintegy öt százalékkal ugorhat meg, hála a hálózatfejlesztések felpörgésének.

A Verizon például nemrég jelentette be, hogy felfüggeszti 3G-s fejlesztéseit, és inkább a negyedik generációs technológiára fókuszál, mivel arra készülnek, hogy jövőre ugyanakkora területet tudnak kiszolgálni az új technológiával, mint a régivel. A piacvezető AT&T eközben folyamatosan növeli befektetéseiben a mobilos fejlesztések arányát, akárcsak a harmadik helyezett Sprint.

A problémás lemaradó, a negyedik helyezett T-Mobile USA idén és jövőre négymilliárd dollárt fektet a megmentőként várt (2013-as) LTE-indításba.

Teltházzal debütált az első hazai Influencer Festival

10 órája

Tartalomgyártás, platformok közötti átjárás, közösségi média menedzsment, be- és kikövetés, social kampánytervezés, influencer portfólióépítés – ezek voltak a hívószavak az első hazai Influencer Festival előadásain.

Kezdő youtuberek számára hirdet pályázatot a BugTV

16 órája

A BugTV, a Klikkmánia cégcsoport YouTube marketinggel és csatorna menedzsmenttel foglalkozó üzletága „I. BugTV – Youtuber akarok lenni!″ címmel pályázatot hirdet a jövő videós tehetségei számára.