2017. június 23.

Jó ügy mellé állt Vadon János

A Rádió 1 Reggeli Show-jának műsorvezetője a P&G önkénteseihez csatlakozott, hogy közösen segítsék a Habitat for Humanity kezdeményezést.

Egy nemzetközi együttműködés keretében a P&G Magyarország idén harmadik alkalommal anyagi támogatással és munkatársainak önkéntességével csatlakozik a Habitat for Humanity kezdeményezéséhez. A „Második Esély” programnak köszönhetően egy négytagú család kap idén lehetőséget, hogy több hónapnyi átmeneti otthonban töltött éjszaka után új, független életet kezdjen saját otthonában. A P&G önkénteseihez és a felújítási munkálatokhoz Vadon János, a Rádió 1 Reggeli Show-jának műsorvezetője is csatlakozott.

“A családi élet legfontosabb színtere az otthon, de sajnos sokak számára egy ilyen önálló otthon csak elérhetetlen álom, amit önerőből képtelenek lennének elérni. Ezért fontos, hogy segítsünk, akár anyagi támogatással, akár a két kezünk munkájával, hogy esélyt adjunk egy harmonikusabb életre olyanoknak, akiknek ez még nem adatott meg” – mondta Vadon János.

A P&G 2006 óta támogatja a Habitat-ot, akkor még egy egészen pici amerikai városból induló helyi kezdeményezés keretében tette mindezt. Azóta ez a partnerség egytöbb mint 21 országra kiterjedt együttműködéssé nőtte ki magát, 519 épület felújítását eredményezve. A közös munkába a P&G munkatársai is bekapcsolódhatnak: máig közel 2000 P&G munkatárs csatlakozott önkéntesként a Habitat for Humanity-hez és a beköltöző családokhoz.