2012. február 15.

Jogerősen nyert a Média Hungaria a Club Tihany ellen

Ennek nyomán a szállodának meg kell térítenie a szervező kárát. A médiás eseménynek 2010-ben kellett rohamiramban Balatonfüredre költöznie.

Ennek nyomán a szállodának meg kell térítenie a szervező kárát. A médiás eseménynek 2010-ben kellett rohamiramban Balatonfüredre költöznie.

Jogerősen nyert a Média Hungaria a Club Tihany ellenében - közölte a felperes konferenciszervező ügyvédje, Dr. Ruttner György. Ez azt jelenti, hogy a szállodának, amely több mint egy évtizedig adott helyet nemcsak a májusi Média Hungarynek, hanem az őszi Internet Hungarynek is, meg kell térítenie Csermely Ákosék kárát.

A Győri Ítélőtábla hirdette ki a mostani ítéletet, mellyel helybenhagyta a Veszprém Megyei Bíróság elsőfokú döntését. A vitás ügyre 2010-ben került sor, akkor a Club Tihany május 10-én, azaz az esemény előtt mindössze egy héttel tájékoztatta a szervezőt, hogy más rendezvénynek ad helyet abban az időpontban. Akkor Csermely Ákos konferenciája Balatonfüredre költözött, majd Siófokra, az Azúr Hotelbe.

Legendás rockerek A Dal színpadán

1 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

1 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.