2011. november 08.

Jöhetnek a márkaoldalak a Google+-on

Újabb kihívás a Facebooknak: a júliusi fogyasztói indulás után jöhetnek a brand page-ek.

Újabb kihívás a Facebooknak: a júliusi fogyasztói indulás után jöhetnek a brand page-ek.

A júliusi startot követően mostantól a márkák is megjelenhetnek a Google közösségi szolgáltatásában, ami újabb kihívást jelent a Facebook számára. A Google+ jelenleg 40 milliónál is több felhasználóval rendelkezik, ami elvileg szép nagy szám, ugyanakkor egyes kommentárok szerint kérdéses, hogy mennyire aktív a közösség.

Mostantól a márkatulajdonosok megjelennek a Google keresési listáiban, a felhasználók pedig hozzáadhatják az őket érdeklő brandeket a köreikhez (Circles). Emellett a márkák például a Hangouts videóhívó funkción keresztül is kapcsolatba léphetnek a userekkel

Az itt linkelt videóban Brad Horowitz, a Google termékfejlesztési főnöke beszél az újításról, többek között visszautasítja, hogy a Facebookot másolnák, és hogy a 40 milliós felhasználói bázis nagy része passzív lenne.

Megérkezett a Cinemax Pak a UPC kínálatába

2018. augusztus 16.

Az egyedi Cinemax és Cinemax 2 csatornák a legismertebb filmeket és sorozatokat, a legnépszerűbb színészeket, valamint a legjobb történeteket hozzák el a világ minden tájáról.

„Kiment a divatból, amit csináltam harminc évig″

2018. augusztus 16.

Az InfoRádió műsorvezetője, Hlavay Richárd több évtizedes újságírói pályafutás után markáns karrierváltást vitt véghez, amelyről beszélt is a Digital Hungary-nek adott interjújában.