2012. november 07.

Jól rajtolt a SuperTV2

Az első napon főműsoridőben 2 százalékhoz közelített a csatorna közönségaránya a kereskedelmi célcsoportban.

Az első napon főműsoridőben 2 százalékhoz közelített a csatorna közönségaránya a kereskedelmi célcsoportban.

November 2-án startolt a SuperTV2, amely teljes napon 1,67 százalékos közönségarányt ért el a kereskedelmi célcsoportban, míg főműsoridőben (18-23 óra) ez az arány a Nielsen Közönségmérés adatai szerint 1,94 százalék volt.

A SuperMokka első adása 3,3 százalékos, a Jóban Rosszban két része 1,9 százalékos, míg a Tények Hatkor 4 százalékos piaci részesedést ért el a 18-49 évesek körében - közölte a TV2-csoport.

Szombaton a teljes napon 1,7 százalékos, míg főműsoridőben 1,5 százalékos közönségarányt ért el a SuperTV2. Vasárnap aztán 1% körül alakult ez az arány, mind a teljes napra, mind a főműsoridőre vetítve.

Hétfőn a SuperMokka 3,25 százalékos, a Jóban Rosszban 1,8 százalékos, a Tények Hatkor pedig 3,21 százalékos piaci részesedést ért el. A teljes nap és a főműsoridő 1 százalék körüli közönségarányt hozott.

Legendás rockerek A Dal színpadán

2 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

2 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.