2018. január 15.

Jön A Piramis második évada

A csatorna közleménye szerint a február 12-én startoló új évadba több ezren szeretnének bekerülni.

A gameshow amellett, hogy rendkívüli izgalmakat tartogat adásról-adásra, meg is változtathatja a játékosok életét. Ha a tudás mellett a szerencse is melléjük áll, akár több száz millió forinttal a zsebükben válthatják valóra álmaikat a győztesek. A hatalmas nyeremények mellett persze óriási veszteségek is előfordulhatnak. Így volt ez annál az anya-lánya párosnál, akik 88 millió forintot is elvihettek volna, ha A Piramisban ülő egyetemista lány nem fogadja el a közel 10 millió forintos ajánlatot - írják.

Stohl András személye a műsor sikerének egyik kulcsa. Rendkívül empatikus, harmadik játékosként szurkolja végig az adásokat. Együtt örül a nagy nyereményeknek, és együttérző a bukások esetén is - teszik hozzá.

"A nézettségi eredményeket és a nézői visszajelzéseket látva egyértelmű volt, hogy folytatjuk A Piramist. A január elején közzétett felhívásunkra minden képzeletet felülmúló számú jelentkezés érkezett. A TV2 történetében még nem volt példa arra, hogy ennyien akarjanak bekerülni egy vetélkedőbe. A hatalmas érdeklődésre való tekintettel szünet nélkül, azaz már február 12-től képernyőre tűzzük a játék második évadát, ami ismét rendkívüli izgalmakat tartogat!" – nyilatkozta Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója.

Címkék: média tv2 piramis