2013. október 09.

Jön a Disney SVOD

SVOD szolgáltatást indít a magyar piacon a fuso és a Disney Media Distribution. Még ebben a hónapban indul a Disney Movies on Demand.

SVOD szolgáltatást indít a magyar piacon a fuso és a Disney Media Distribution. Még ebben a hónapban indul a Disney Movies on Demand.

A közönség a nagy klasszikusok mellett újabb alkotásokat is megtekinthet az október 25-re tervezett rajt után. Így a hatvanas évek kasszasikereitől korunk darabjaiig válogathat a kínálatból a publikum. A cég filozófiájának megfelelően családi szórakozást kínáló szolgáltatás lesz a Disney első ilyen lépése nemcsak Magyarországon, de egész Közép- és Kelet-Európában. A szolgáltatás a fuso platform kínálata részeként valósul meg.

Jellemzően olyan műsorokat lehet majd a fuso szolgáltatásán keresztül megtekinteni, amelyek máshol nem érhetőek el a térségben. A szolgáltatás nem csupán a nagy okostévé-gyártók – így az LG, a Samsung és a Sony – eszközein lesz elkérhető, de bizonyos androidos és iOS-alapú eszközökön is.

Közel 3 milliós bírságot kapott a TV2

5 órája

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa helytelen korhatár-besorolás miatt 2,8 millió forintos bírságot szabott ki a TV2 Bezár a bazár! című vetélkedőjének egyik adása miatt - írja az MTI.

Új előzetest kapott az HBO sorozata

7 órája

Magyar felirattal is megtekinthető a HBO új sorozatának, a Philip Pullman fantasy trilógiája alapján készült Az Úr Sötét anyagainak 3 perces előzetese.