2013. október 09.

Jön a Disney SVOD

SVOD szolgáltatást indít a magyar piacon a fuso és a Disney Media Distribution. Még ebben a hónapban indul a Disney Movies on Demand.

SVOD szolgáltatást indít a magyar piacon a fuso és a Disney Media Distribution. Még ebben a hónapban indul a Disney Movies on Demand.

A közönség a nagy klasszikusok mellett újabb alkotásokat is megtekinthet az október 25-re tervezett rajt után. Így a hatvanas évek kasszasikereitől korunk darabjaiig válogathat a kínálatból a publikum. A cég filozófiájának megfelelően családi szórakozást kínáló szolgáltatás lesz a Disney első ilyen lépése nemcsak Magyarországon, de egész Közép- és Kelet-Európában. A szolgáltatás a fuso platform kínálata részeként valósul meg.

Jellemzően olyan műsorokat lehet majd a fuso szolgáltatásán keresztül megtekinteni, amelyek máshol nem érhetőek el a térségben. A szolgáltatás nem csupán a nagy okostévé-gyártók – így az LG, a Samsung és a Sony – eszközein lesz elkérhető, de bizonyos androidos és iOS-alapú eszközökön is.

Legendás rockerek A Dal színpadán

10 órája

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

11 órája

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.