2013. október 09.

Jön a Disney SVOD

SVOD szolgáltatást indít a magyar piacon a fuso és a Disney Media Distribution. Még ebben a hónapban indul a Disney Movies on Demand.

SVOD szolgáltatást indít a magyar piacon a fuso és a Disney Media Distribution. Még ebben a hónapban indul a Disney Movies on Demand.

A közönség a nagy klasszikusok mellett újabb alkotásokat is megtekinthet az október 25-re tervezett rajt után. Így a hatvanas évek kasszasikereitől korunk darabjaiig válogathat a kínálatból a publikum. A cég filozófiájának megfelelően családi szórakozást kínáló szolgáltatás lesz a Disney első ilyen lépése nemcsak Magyarországon, de egész Közép- és Kelet-Európában. A szolgáltatás a fuso platform kínálata részeként valósul meg.

Jellemzően olyan műsorokat lehet majd a fuso szolgáltatásán keresztül megtekinteni, amelyek máshol nem érhetőek el a térségben. A szolgáltatás nem csupán a nagy okostévé-gyártók – így az LG, a Samsung és a Sony – eszközein lesz elkérhető, de bizonyos androidos és iOS-alapú eszközökön is.

Iszak Eszti: „A bántalmazóval kellene elbeszélgetni!”

1 órája

A cyberbullying jelenség a mai fiatalokat érintő egyik legelterjedtebb probléma, így az Influencer Festival minden résztvevője és olyan világmárkák is kiállnak a tudatos, felelős social media használat mellett, mint a Coca-Cola.

″Az Index marad, ami volt″

19 órája

Évek óta a frontvonalban érezzük magunkat. Mint egy világháborúban. Hol a Vörös Hadsereg söpör át rajtunk, hol a Wehrmacht, mi meg csak kapkodjuk a fejünket - kezdik a szolgálati közleményüket.